Zašto se reklamirati na internetu?

Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti.

Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi...).

Zato što istraživanja pokazuju da većinu korisnika interneta sa teritorije Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakterističnu ciljnu grupu koja sebi može priuštiti ono što čini vašu ponudu.

Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice određenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.

Zato što su važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, između ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Mogućnosti reklamiranja na sajtu ViVoVision.net Mogućnosti za oglašavanje na našem sajtu su višestruke. Razvijen je čitav niz mogućnosti koje se tiču oglašavanja na sajtu, putem reklamnih banera, sponzorskih stranica ili plasmana određenih komercijalnih sadržaja. Tu je i mogućnost izrade posebnih web strana po želji klijenta.

 

Marketing: Reklama na ViVoVision.net

Info: Kontakt

 

 

Preuzmite PDF cenovnik.

Cenovnik
  • Srpski
  • English